Mediteran reklame osavremenjuju reklami prostor na teritoriji Budve

"Mediteran reklame" nastavlja se osavremenjavanjem reklamnog prostora na teritoriji Budve. Prema riječima direktora Blaža Rađenovića to preduzeće je opredijelilo 12 hiljada eura koje će uložiti za za nekomercijalno oglašavanje i isticanje reklamnog materijala.

Ovim će, kako je pojasnio Rađenović zainteresovani kupci moći da se na taj način oglašavaju, jer je riječ o objektima fundiranog karaktera.


Rađenović je kazao da na ovaj način će svi oni koji ne budu poštovali, biti i kažnjeni.


Jedan od noviteta koji Mediteran reklame su pripremile je i izrada nove tturističke signalizacije . Biće izrađena , kako je kazao prvi čovjek ovog uspješnog opštinskog preduzeća, novi putokazi za hotelske kompleks,e ugostiteljske i druge turističke objekte.


"Smatramo da je trenutna turistička signalizacija nije na pravi način bila izrađena , što je dovodilo nerijetko turiste i građane u dilemu, gdje se koji objekata nalazi", ocijenio je Rađenović.


Uz podsjećanje da je lokalna uprava ove godine planirala da u uređenje i opremanje desetak autobuskih stajališta uloži 90 hiljada eura , Rađenović je najavio da će upravo na prvim stajalištima biti izrađeni i moderni siti lajtovi, što će biti nova reklamna ponuda u metropoli turizma.


Zakjupci plaža, kako je dodao ove sezone moraće da imaju unificirani plažni mobilijar , odnosno da neće moći da na sebi ima reklamni sadržaj, što je bila praksa ranijih godina.

VEZANO: VIDEO: 15 godina postojanja Mediteran reklama

 

VEZANO: Na adresu Mediteran reklama stigle presude

 

VEZANO: Poslovanju Mediteran reklama prijeti aranžman sa Lovćen filmom

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti